Norron stärker sin organisation med ny Account Manager

2017-09-13

Jessica Landenberg-Thorstensson har tillträtt rollen som Account Manager hos kapitalförvaltaren Norron Asset Management. Jessica kommer närmast från en tjänst som Client Relationship Manager på Brummer & Partners där hon var i nästan tio år. Innan dess arbetade hon som finansiell rådgivare hos både Nordea och Skandia. Jessica har mer än 15 års erfarenhet av fondbranschen.

Norron är en förvaltare med målsättningen att bli en ledande aktör inom fondförvaltning på den nordiska marknaden. Genom rekryteringen av Jessica tillförs viktig kompetens som kommer att bidra till denna utveckling.
"Vi vill stärka vår position på den nordiska marknaden och jag är övertygad om att Jessica kommer att ha en central roll i att uppnå detta med sin långa och relevanta erfarenhet från branschen. Hennes kompetens kommer att förstärka och komplettera teamet väl och vi hälsar henne varmt välkommen”. säger Alexander Zetterquist, VD på Norron.

"Det ska bli väldigt spännande att vara med och bidra till Norrons framtida tillväxt. Företaget har med sin nordiska profil sedan tidigare en stark position på marknaden och jag ser verkligen fram emot att få möjligheten att arbeta med att utveckla den vidare”, kommenterar Jessica, nytillträdd Account Manager för Norron AB.